Ma Vida

Ismael
Gómez Rodríguez Broch


Escritor, traductor, professor...

 

Ismael Gómez García Broch

 Data de Naiximent Valéncia, 1939
 

Pàgina d'Inici

 

Tornar Arrere

 

Biografies per sigles

 

Biografies pel nom

 
 

Grup LLVS

 

Usuaris en llínea

 
 
 
 
   

Naixqué en Valéncia Cap i Casal, el 8 de Decembre de 1939, cursant estudis en C.C. Salesians de Valéncia, completats més tart en el Colege Sant Pau, Centre d'Estudis Universitaris de Madrit. Diplomat en Comerç Exterior, continuà els estudis de Marketing i Relacions Públiques. Domina les llengües anglesa i italiana fluïdament.

Entre 1961 i 1968 residix en Londres, prestant servicis com traductor d'anglés - espanyol, al Central Office of Information (C.O.I.) del Ministeri d'Assunts Exteriors Britànic, per a la ràdio, prensa i televisió.

De tornada a Valéncia, temporalment eixercix com professor de llengua anglesa i a posteriori i durant un quart de sigle, com Director d'Exportació, viajant pels cinc continents en un pla d'estudis de mercats i establiment dels mateixos, per a l'alta joyeria espanyola.

Per raons familiars i durant un periodo de temps residix en Roma, prestant servicis en F.A.O. (Food and Agriculture Organization of the United Nations). Departament d'estadística, divisió de l'Atlàntic Nort, sent ací a on, en raó del decés del seu fill primogènit Ismael (Lavapies, Madrit, 1971, La Paz, Madrit, 1979), comença a escriure poesia i narrativa i a pintar a l'oli en assiduïtat.

Obra

1990 "Fábulas Insólitas" Narrativa de temàtica variada.
2000 "Luz i sombra" Primer volum de poesia.
2001 "Trovas desde la Penumbra" Segon volum de poesia.
2001 Realisa varies traduccions de la versió anglesa de Khall Gibran "The Profet"
2002 "Renacimiento" Tercer volum de poesia.
2006 "Latidos" Quart volum de poesia.
2006 "Ben Saporta, Històries d'un sefardita valencià, 1560 - 1991(El resucitat de Valéncia" Novela històrica (Escrit en valencià i castellà).
2007 "Fabulas insolitas o Breves relatos inquietantes" Primer volum de narrativa

També ha escrit diversos ensajos, i té un llibre inacabat, "Anecdotario de lo Supranormal", que en clau narrativa, recopila els més inusuals successos de l'agitada vida de l'autor.


 
 
 
 

 
  Amunt